Salonger

Ett besök hos Björn Axén handlar om dig.

 

En avslappnande och rogivande stund där du står i centrum. Att se vem du är och förstå vem du vill vara är grunden till att hitta en frisyr som du skall trivas med. En frisyr som får dig att känna dig som ditt autentiska jag. Inte bara den dagen du har varit hos oss utan varje dag tills du besöker oss igen.

 

Med vår erfarenhet, vårt hantverk och expertis har vi möjlighet att göra just det. Våra kunniga frisörer håller sig à jour med de senaste trenderna och innovationerna men lika viktig för oss på Björn Axén är att alltid lyssna på och lära av dig som kund, för att uppnå just din unika vision.

 

Frisörlegenden Björn Axén öppnande den första salongen i Stockholm 1963 och sedan dess har vår salongsverksamhet vunnit ett flertal internationella och nationella priser, bland annat The Global Salon Business Awards och Årets Frisör.

 

Gemensamt för alla salongerna är det varma välkomnadet du möts av, den öppna och inkluderande atmosfären där kreativitet och kunskap samverkar för att uppnå dina önskemål och drömmar. En oas där du kan slappna av, bli väl omhändertagen genom en personlig upplevelse där allt handlar om dig.

 

Varmt välkomna att besöka oss på Björn Axén.

Våra Salonger

Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302