Björn Axén
200.000000

Dry Spray Texture & Volume 200 ml

145,00 kr
Vårdande texturspray som snabbt ger volym och textur. Passar alla hår utan att damma. Skapar en vacker och hållbar look.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Dry Spray Texture & Volume är en torr, vårdande texturspray som gör det lätt för dig att snabbt skapa volym och textur. Sprayen är en perfekt quick fix för den som vill kunna skapa en hållbar frisyr på tio sekunder. Dry Spray Texture & Volume passar alla hår, dammar inte och tynger inte ned. Den är lätt och torr i sin formula vilket gör att den skapar en vacker och hållbar look där volymen hamnar i fokus.

Fräsch, fruktig och blommig doft med inslag av sandelträ och musk.

Bar-code: 7350001701714

För att få volym ska du spraya i hårbotten och för att få både textur och volym appliceras den i hela håret på ca 15 cm avstånd. Appliceras i torrt hår.
Butane, Alcohol Denat, Isobutane, Propane, Solanum Tuberosum Starch, Silica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, VP/VA Copolymer, Diisopropyl Adipate, Parfum
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.
Texture & Volume Dry Spray fick 5/5 i betyg vid tidningen Amelias test av torra stylingsprayer. Texture & Volume Dry Spray vann 2015 Amelias stora skönhetspris i kategorin Årets torra stylingspray.