Björn Axén
250.000000

Just Right Hairspray 250 ml

145,00 kr
  • Glansgivande hårspray med viktlös, medium stadga och lång hållbarhet.
  • Motverkar statiskt och frizzigt hår och passar alla hårtyper.
  • Doftsatt med hypoallergenic parfym.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Just Right Hairspray är en glansgivande hårspray med viktlös, perfekt stadga och lång hållbarhet. Ger bra fixering som inte känns stel och bygger volym. 100% borstbar och går utmärkt att använda tillsammans med värmeverktyg. Skyddar mot luftfuktighet vilket motverkar att håret blir frizzigt och statiskt. Passar både kvinnor och män och alla hårtyper. Berikad med mjukgörande, färgbevarande ingredienser såsom solrosextrakt och vegetabiliska oljan Crambe Abyssinica. Hypoallergenic doft. Just Right Hairspray är vårt "mellanspray". Om du vill ha ett lite lättare spray ska du välja Fixing Hairspray och vill du ha maximal stadga så är Megafix Hairspray vad du behöver.

Blommig doft med inslag av Sandelträ och vanilj.

Bar-code: 7350001703602

Spraya i torrt hår från ca 20 cm. För fixering och volym.
Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Tocopherol, Benzophenone-4, Panthenol, Parfum.
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.
Just Right Hairspray är vinnare av "Årets stylingprodukt" på Swedish Beauty Awards 2019. Juryns motivering lyder: Allroundprodukt med hållbarhet i fokus – inte bara i håret. Passar allas behov utan att kompromissa.