It’s a lifestyle

En livsstil kan definieras som sättet en person lever sitt liv. Det omfattar valen vi gör när det till exempel gäller kläderna som vi bär, maten vi äter, hur vi spenderar vår fritid och vilka personer vi omger oss med. Vår livsstil kan till och med spegla vår personlighet och vårt yrkesval.

På Björn Axén möter vi ofta kunder som vill ändra sin frisyr för att spegla en livsförändring eller helt enkelt för att förbättra sin nuvarande livsstil. Vi låter oss inspireras av dem eftersom de representerar sin unika livsstil. Genom att hjälpa dem att skapa en personlig look kan vi bidra till att förstärka deras individualitet och hjälpa dem att uttrycka sig på ett mer autentiskt sätt.

För att vidare utforska detta koncept träffade vi nyligen fyra fantastiska kvinnor i Paris, som alla utstrålar en inspirerande och personlig stil. Från det klassiska till rock-chic, det excentriska och djärva, representerar dessa kvinnor essensen av individualitet. Genom sina unika stilar ger de oss en inblick i deras livsstilar, något som vi kommer att presentera för er i en serie artiklar.

Först ut introducerar vi den banbrytande smyckesdesignern och konstsamlaren Corina Larpin, en stark kraft inom modeindustrin. Corina har gjort sagolika röda mattan-smycken som har prytt kändisar som bland annat Cardi B och Zendaya vid evenemang som Met-galan. Hennes passion för smyckesdesign är uppenbar i varje smycke som hon skapar. Men det är inte bara hennes smycken som är unika, utan också hennes personliga stil. Corina har en särskild syn på både mode och stil som skiljer henne från många andra. Låt oss höra vad hon har att säga om sitt liv och sin personliga stil.

“Jag ser mitt leende som en accessoar som jag bär med självförtroende varje dag”

 1.     Vilket ord skulle du använda för att beskriva dig själv och ditt liv?

Jag skulle beskriva mig själv och mitt liv som jäkligt fantastiskt. Det är den beskrivning som bäst definierar mig.

2.     Är personlig stil viktig för dig och hur utvecklade du din egen?

Personlig stil är otroligt viktigt för mig, både personligt och professionellt. Det är sättet jag uttrycker mig och kommunicerar med världen. Jag tror att personlig stil är något man är född med och den utvecklas när man växer och får erfarenheter.

3.     Hur skulle du beskriva din personliga stil?

Min stil är rock-chic extravagant, men inte alltför excentrisk. Jag älskar djärva och iögonfallande plagg, från kläder till accessoarer och smycken. Oavsett vad jag har på mig måste det göra ett statement. Mode kan förändras, men min personliga stil förblir konsekvent.

4.     Hur tar du hand om ditt hår?

Mitt hår är en personlig signatur som jag haft i flera år. Människor känner igen mig vart jag än går på grund av min frisyr. Jag går alltid till en salong för mina hårvårdsbehov och lägger mycket uppmärksamhet och omsorg på hur det ser ut.

5.     Vad är ditt mest användbara hårtips?

Mitt bästa tips är att låta proffsen göra sitt jobb! 

Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302