Makeup

Ska du på fest? Eller vill du bara känna dig lite extra vardagsfin? Då ska du komma till oss och låta våra duktiga makeup artister ta hand om dig.

Vi har två typer av make up artister. Make up artis samt Top makeup artist. De håller båda hög kunskapsnivå men en Top Make up artist har lägre erfarenhet av yrket.

 • Festmakeup
 • Tidsåtgång: 60 min, Kom gärna osminkad.

  Pris
  Makeup artist - 890 kr
  Top makeup artist - 1150 kr
  Boka nu
 • Brudmakeup
 • Tidsåtgång: 90 min
  En brudmakeup  tar ca 1,5 timme. Behandlingen bokas via telefon 08-545 27 350 då den kräver en konsultation innan den utförs - för att du ska få ett resultat som helt går i linje med dina förväntningar. Kostnad för konsultation dras av efter utförd behandling. Kom gärna osminkad. Varmt välkommen! 

  Pris
  Makeup artist - 1360 kr
  Top makeup artist - 1740 kr
  Konsultation brudmakeup 15 min - från 210 kr
 • Makeupkurs
 • Tidsåtgång: 90 min
  I den här kursen utgår vi helt efter dig och dina behov. Du blir guidad i tekniker, färgval och produkter som passar just dig, din hy och din personliga stil både till vardag och till fest. Kursen börjar med en konsultation där vi utgår ifrån dina rutiner, dina önskemål och dina behov. Sedan utför makeupartisten en makeup på dig där det också finns tid att fördjupa sig i vissa delar (tex flera olika nyanser på läppar inför vardag eller fest, contouring, ögonskuggstekniker eller det du önskar). Vi ser gärna att du, om möjligt, tar med den makeup du själv vanligtvis använder hemma så vi kan utgå från det.
  Pris
  Makeup artist - 1300 kr
  Top makeup artist - 1550 kr
  Boka nu

Boka nu


Makeup

Söker du inspiration? 

I vårt bildbibliotek har vi samlat 100-tals bilder med olika sminkningar, frisyrer och hårfärger, både för killar och tjejer.

Makeup 


Vill du att vi kommer hem till dig?

Vill du få en makeup men har svårt att komma till en av våra salonger? Då kan vi komma till dig! Kontakta oss på telefonnummer 08-545 273 50 i god tid innan så hjälper vi dig med prisuppgift och bokning.

Varmt välkommen!