Trendiga brudfrisyrer

Bröllopsdagen är en av de mest speciella dagarna i livet för många. Och självklart vill man se så bra ut som möjligt. Brudfrisyren är en viktig del av bröllopslooken, och det är viktigt att välja en frisyr som passar just dig och din personlighet. Men det skadar inte att ta inspiration från de senaste trenderna. Här är fem trendiga brudfrisyrer att överväga till din stora dag:

1.     En av de största trenderna inom brudfrisyrer just nu är att göra frisyren mer personlig. Det är viktigt att du inte känner dig utklädd och att du arbetar med ditt hår istället för emot det. Att framhäva luggen istället för att dölja den är en personlig touch som många väljer att satsa på just nu.
 
2.     En annan populär trend är den låga nackknuten. Det är en klassisk look som ger en romantisk känsla och som passar många olika typer av bröllopsklänningar. Dessutom är den relativt enkel att skapa, vilket är en fördel då du inte behöver stressa över att det ska ta för lång tid på bröllopsdagen.
 
3.     Trender från 90-talet fortsätter att inspirera brudfrisyrer, och den höga nackknuten som var mycket populär under den tiden är tillbaka igen. Det är en frisyr som ger en tydlig siluett och som gärna kombineras med en lugg som ramar in ansiktet för en klassisk men ändå modern look.
 
4.     Den halvuppsatta looken med vågigt fall är en annan trendig brudfrisyr. Det är en av de senaste trenderna som även flera kändisar visade upp på årets Met-gala. Frisyren kan vara svår att få att hålla under hela bröllopsdagen, men den är otroligt vacker med en nätt slöja för dem med rätt förutsättningar.
 
5.      Wet looken är en annan stor trend som har tagit bröllopsscenen med storm. Det är en frisyr som passar både som en stram knut eller som en lös och mer levande knut, vilket ger en modern och trendig look. En look som är perfekt för den som vill sticka ut från mängden.

Det finns såklart många fler trender att välja mellan när det kommer till val av brudfrisyr. Men oavsett vilken trend du väljer är det viktigt att tänka på att du ska känna dig bekväm och att frisyren ska passa just dig och din personlighet. Låt dig inspireras av trender, men glöm inte att göra frisyren personlig. På så sätt kan du skapa en minnesvärd look för en av de viktigaste dagarna i ditt liv. Vi på Björn Axén hjälper dig gärna med att välja rätt frisyr, du kan enkelt boka en tid för brudkonsultation hos oss via telefon 08-545 273 50.

Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302