Upplev salongskänsla med Björn Axén tools by OBH Nordica

Vi erbjuder ett komplett sortiment av professionella stylingverktyg. I samarbete med OBH Nordica har vi utvecklat en rad olika stylingverktyg tillsammans med våra frisörer för såväl salong som hemmabruk. Här finner du allt du kan tänkas behöva för en komplett styling. Från hårtorkar och plattänger till trimmers och locktänger.  

 

MAGIC STYLE BRUSH

Denna värmeborste är ett utmärkt verktyg för att skapa volym och textur i håret. Den har en keramisk beläggning och infraröd teknik som hjälper till att skydda håret samtidigt som det stylas. Med Magic Style Brush kan du enkelt skapa en fyllig och voluminös frisyr på bara några minuter.
 

Finns i tre olika storlekar

  • 30 mm för att skapa mindre lockar och anpassad för korta till halvlånga hår.
  • 38 mm för att skapa medelstora lockar.
  • 45mm för att skapa stora lockar.

ULTIMATE EXPERIENCE HAIR DRYER

Vårda ditt hår på djupet med vår unika och enastående hårfön Ultimate Experience Hair Dryer – stimulera din hårbotten och märk skillnaden! Den här hårfönen omvandlar en salongsexklusiv hårvårdsrutin till något som alla kan göra hemma. Hårfönen är utformad för att torka håret, jobba upp volym och stimulera ny hårväxt – samtidigt! 


ULTIMATE EXPERIENCE STRAIGHTNER

Denna enastående plattång kommer att revolutionera din skönhetsrutin. Tack vare den innovativa tekniken, den keramiska mineralbeläggningen och extremt snabba uppvärmningstiden blir morgonrutinen lättare, snabbare och skonsammare. Med den här professionella och mångsidiga plattången får du det perfekta salongsresultatet hemma – du kan locka och platta ditt hår precis som du vill, utan att skada håret!


ULTIMATE EXPERIENCE CURLER

Uppnå helt nya nivåer av hårstyling genom att locka ditt hår med fantastiska Ultimate Experience Air Care Curler! Denna locktångs unika Air Fresh Flow-teknik tillför en ständigt kall luftström som reducerar hårets utsatthet för värme och är varsam mot både hårbotten och hår. Air Fresh Flow-tekniken kyler locken så att den håller längre och blir spänstigare. Locktångens specialdesignade L-form är ergonomiskt utformad för att ge bättre grepp och rörelseförmåga, vilket möjliggör för snabbare styling. I kombination med en uppvärmningstid på 30 sekunder gör dessa funktioner den här locktången till det perfekta stylingverktyget för att få vackra, glänsande och friska lockar på nolltid.

Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302