Björn Axén
80 ml

Fiber Fudge 80 ml

155,00 kr
Ett kraftfullt och hållbart fibervax. Passar för korta- och halvkorta frisyrer. Innehåller UV-skyddande ingredienser och hypoallergenic parfym.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Med Fiber Fudge skapar du hållbara och flexibla frisyrer för alla tillfällen. Detta är ett kraftfullt fibervax som passar dig med kort eller halvkort hår. Innehåller UV-skyddande ingredienser och är doftsatt med hypoallergenic parfym.

Fräsch doft av jasmin med inslag av vanilj, bergamot och apelsin.

Bar-code: 7350001701066

Applicera en mycket liten mängd i handdukstorkat eller torrt hår. Låt självtorka.
Aqua, Petrolatum, PEG-75 Lanolin, VP/VA Copolymer, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Cera, Ozokerite, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum, Isopropyl Myristate, PEG-45M, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Ethylhexylglycerin, Benzophenone-4
Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.